جستجو
خانه مصالح
  • صفحه نخست
  • لیکا چیست؟
  • گالری تصاویر
  • محصولات
    • لیکا
      • بلوک لیکا
      • پوکه صنعتی لیکا
      • ملات آماده لیکا
      • مخلوط های خشک آماده لیکا
        • ملات بنایی
        • اندود های ساختمانی
        • بتن کف سازی
        • بتن سبک سازه ای
    • آژند
      • بلوک سفال آژند
      • آجر سفال آژند
    • افزودنی های بتن
    • فرآورده های بتنی
    • سیمان
    • گچ
  • فروشگاه
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • آنالیز محصولات
  • خانه مصالح
  • گروه مهندسی آداک
LiveSlider
Text/HTML

آجر چیست

 آجر سنگ دگرگونى مصنوعى است که از پخته شدن خاک رس در ابعاد و اندازه هاى دلخواه به دست مى آيد.

ويژگى هاى آجر خوب:

  •  بايد در برخورد با آجر ديگر صداى زنگ بدهد. صداى زنگ نشانه ى سلامت، توپرى، مقاومت و ميزان جذب آب مناسب آن است. آجرى که صداى خفه بدهد يا خوب پخته نشده است و يا ترک دارد.

  •  بايد در آتش سوزى مقاومت کند و خميرى و ذوب نشود.

  •  مواد شيميايى نبايد در آجر اثر نامطلوب به جاى گذارد.

  •  هرچه قدر ضريب انتقال حرارتش کم تر باشد مرغوب تر است.

  •  رنگ آجر بايد يک نواخت باشد (اين ويژگى به جنس شيميايى و يک نواختى در پخت مربوط مى شود).

  •  بافت آجر بايد همگن باشد.

  • سطح آجر بايد بدون حفره و فاقد آلوئک باشد.

  •  سختى آجر بايد به اندازه اى باشد که با ناخن خراشيده نشود.

  •  آجر نبايد پوک باشد. آجر پوک آب را جذب مى کند و به هنگام سرما يخ زده و خرد مى شود

​

انواع آجر آژند:

آجر 10 سوراخ درجه یک: از آجر درجه 1 زرد ده سوراخ بیشتر جهت نما و دیوار سالن ها و سوله ها و ساختمان های صنعتی استفاده می شود. علت وجود این سوراخ ها این است که به هنگام دیوار چینی ملات به طور عمودی در آجر نفوذ کرده و استحکام دیوار را افزایش دهد. سوراخ های موجود در آجر نما زرد 10 سوراخ باعث قفل شدن میلگرد در آجر می شود که برای مقاومت در برابر زلزله حائز اهمیت است.

آجر 10 سوراخ درجه 2


Text/HTML
کلیه حقوق این وب سایت برای مالک محفوظ می باشد .
طراحی سایت مشهدتوسط فراتک
دسترسی های سریع
  • فروشگاه
  • تماس با ما
  • درباره ما
لینک های مرتبط
  • خانه مصالح
  • آداک طرح

 

تماس با مشاورین خانه مصالح

051-37051005

09152461005

شبکه های اجتماعی
  • @khanemasaleh
  • @khanemasaleh
  • @khanemasaleh
  • @khanemasaleh
  • @khanemasaleh